15e Wallenpop groot succes

9 augustus 2010 | Categorie: Nieuws


Voor de vijftiende keer werd het festival Wallenpop in Hellevoetsluis georganiseerd. Wallenpop is een twaalf uur durend festival met verschillende bands. Er treden vooral veel rock- en punkbands op, maar zo nu en dan is er ook een ander genre te horen.

Vorig jaar kwamen er vijf- tot zesduizend bezoekers op af. Dit jaar zullen ze dat aantal naar alle waarschijnlijkheid niet hebben gered. De officiële cijfers zijn nog niet binnen, maar overdag was het erg rustig vanwege de regen. ’s Avonds werd het droog en was het toch nog druk.

Destine
Op Twitter werd er vooral over de hoofdact van Wallenpop gesproken, Destine. De band speelde goed en kreeg bijna iedereen aan het springen. Na het laatste nummer bedankte ze de fans en liepen snel het podium af. Maar natuurlijk riep iedereen: ‘We want more! We want more!’.

De presentator kwam op en zei dat de band moe was, omdat ze drie optredens in vierentwintig uur hadden gedaan. Hij had gelijk, want de band kwam niet meer terug voor een toegift. Desondanks was Wallenpop 2010 wel weer een groot succes.

Kevin Spanjersberg

2 reactiesReageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.